Dzisiaj kolejna porcja przystawek, tym razem roladki naleśnikowe z łososiem, serem feta i pietruszką. Są droższe w przygotowaniu niż roladki szpinakowe, jednak baaaardzo smakowite :D
Porcja 150 g łososia wędzonego wystarcza na 3 naleśniki.
Składniki:
3 naleśniki (przepis tutaj)
1/2 opakowania sera feta
150 g łososia wędzonego
świeża pietruszka
Rozsmarować ser feta na naleśnikach, wyłożyć cienkimi plastrami łososia, posypać pietruszką. Zrolować naleśnik, a następnie pokroić w plastry o grubości niecałych 2 cm. W każdy kawałek wbić wykałaczkę. I już można smakować :D
Fajnie wygląda!
OdpowiedzUsuńno widzę, że gustujemy w tych samych smakach bo u mnie dziś też podobny przepis
OdpowiedzUsuńmmm pyszności.
OdpowiedzUsuń